Livros e Publicações

CIENCIA-AVICOLA-CAPA2-1

Revista Brasileira de Ciência Avícola, v.21, n.2 (2019)

/

Revista Brasileira de Ciência Avícola (Brazilian Journal of Poultry Science) é uma revista científica publicada sob a coordenação da Comissão de Publicação da Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas.

Sumário
Braz. J. Poult. Sci. vol.21 no.2 Campinas  2019

Original Articles
· Effect of an Enzymatic Blend and Yeast on the Performance, Carcass Yield and Histomorphometry of the Small Intestine in Broilers from 21 to 42 Days of Age
Sousa, RFDourado, LRBLopes, JBFernandes, MLKato, RKNascimento, DCNSakomura, NKLima, SBPFerreira, GJBC

· Effect of evaporated ethyl pyruvate on reducing salmonella enteritidis in raw chicken meat
Cetin, BUran, HKonak, M

· The Dietary Inclusion of Chickpea Seeds (Cicer Arietinum L.) Influences the Thermal Properties of Muscle Proteins, But Not the Texture of Drumstick Muscle in Broiler Chickens
Muszyński, STomaszewska, EKwiecień, MDobrowolski, PŚwietlicka, ITanaś, WSołowiej, BEjtel, MSzcześniak, ETomczyk-Warunek, T

· Metabolizable Energy For Chickens Of High And Low Density Corn Fractions Segregated In Densimetric Table
Komatsu, GSNDias, CTSSuckeveris, DPereira, RFujikura, VKBurin Jr, AMMenten, JFM

· Performance And Economic Viability Of Broiler Chickens Fed With Probiotic And Organic Acids In An Attempt To Replace Growth-Promoting Antibiotics
Araujo, RGACPolycarpo, GVBarbieri, ASilva, KMVentura, GPolycarpo, VCC

Creative Commons License Todo o conteúdo deste periódico, exceto onde está identificado, está licenciado sob uma Licença Creative Commons